Travestiet met paarse pruik en roze kleren is klaar om je aan het lachen te maken met haar verbluffende show

Travestiet Lola Travolita

Travestiet Lola Travolita

Personalia:

Travestiet Lola Travolita

Kleur haar: Paars
Kleur Ogen: bruin
Trots op: mijn glimlach šŸ˜‰
Geboren in; dat vraag je niet aan een dame!

“Je kunt mij wakker maken voor een BosscheĀ bol”

 

Travestiet show Lola Travolita heeft o.a. de volgende Striptease Acts: Dikke dame en just me! Ā Natuurlijk zijn uw speciale verzoeken/ ideeĆ«n meer dan welkom!

 

Travestiet show Lola Travolita een hilarische act dit word lachen gieren brullen! De jarige heeft in het begin niets door maar zodra Lola Travolita aan haar stripkunsten begint zal de jarige toch zichzelf wat gespannen afvragen waar hij in beland is. De humoristische show muziek zal het na verloop ook een beetje verraden. Het is mogelijk om Lola Travolita alleen te boeken maar ook in gezelschap van een echte stripbabe. Zij zal dan voor dansen voor de jarige deze vastketenen aan de stoel en blinddoeken vervolgens komt Lola Travalita de show afmaken. Lola Travolita Ā kan,alleen als u dat wilt natuurlijk, gebruik maken van accessoires zoals: olie, bodylotion, champagne, slagroom maar ook hier zijn uw ideeĆ«n welkom.

 

 

 

Stripbabes Ā heeft een variatie aan thema’s, bijvoorbeeld: Erotic Xmas, stoute Sinterklaas avond, Paashaas avond met Pasen, Beachparty, Olieworstelen, erotisch buffet, Shooters avond, barbediening met ontbloot bovenlichaam of alleen in zwembroek, Meester met slaven… U kunt het echt zo gek niet noemen of wij kunnen het organiseren en/of leveren.

Back To Top