twee prachtige dames in sexy lingerie liggen op de grond verleidelijke pose

Duo shows

Duo shows

Duo shows bij Striptease Service Stripbabes wij hebben het grootste aanbod strippers en de meest veelzijdige shows. Een striptease voor de jarige niet door één dame maar een show opgevoerd door twee dames dat is pas een verrassing! Nikitia en Tessa hebben verschillende duo shows acts wenst u een speciaal thema dan is dit geen probleem! De show duurt ook  langer dan een solo striptease totaal 20 minuten. Voor ieder feest de juiste shows heeft u speciale wensen meld het ons en wij verwezenlijken het!

 

Tessa en Nikita kunnen,alleen als u dat wilt natuurlijk, gebruik maken van accessoires zoals: olie, bodylotion, banaan, champagne, slagroom of misschien… een zweepje?!

Stripbabes heeft een variatie aan thema’s, bijvoorbeeld: Red light district, erotic Xmas, stoute sinterklaas avond, bunny avond met Pasen, Beachparty met miss wet, vla worstelen, erotisch buffet, shooters avond met body shots, topless barbediening, paaldanseressen, duo striptease shows…U kunt het echt zo gek niet noemen of wij kunnen het organiseren en/of leveren.

Back To Top